Voorruit vervangen en herstellen

Vervanging voorruit

Ook autoglas heeft een technische evolutie ondergaan (denk maar aan comfortsystemen zoals regen- en/of lichtsensor, head-up display, camera enz…) en de diversiteit is daardoor enorm toegenomen. Om ons toe te laten u een correcte prijsaanbieding te kunnen maken, gelieve ons onderstaande informatie te willen verschaffen:

Image

Vraag hieronder een voorruit offerte aan:

Gelieve uw naam in te vullen aub.
Gelieve uw email adres in te vullen aub
Gelieve uw telefoon of GSM in te vullen aub
Gelieve het merk van uw wagen in te geven
Gelieve het model van uw wagen in te geven aub
Gelieve het bouwjaar van uw wagen in te geven aub.
Gelieve het chassisnummer in te vullen aub

Herstelling vooruit


Wist u dat we bij Autop in Eeklo, een sterretje in uw voorruit kunnen herstellen en dat dit u tijd en geld kan besparen? Indien de beschadiging aan uw ruit niet groter is dan een stuk van 2 euro, kunnen wij dit meestal repareren. 


Een herstelling kost slechts 99 euro (incl. BTW) en duurt slechts 45 minuten. Reageer echter snel alvorens de inslag verder scheurt en de autoruit helemaal moet worden vervangen. Zo bespaart u dus niet enkel geld maar ook tijd. Indien uw voorruit op meer dan één plaats beschadigd is, kost een tweede en een volgende herstelling minder. 


Door de herstelling geven wij uw voorruit haar oorspronkelijke stevigheid terug, rekening houdend met de wettelijke veiligheidsvoorschriften. Bovendien is zo'n herstelling vrijwel onzichtbaar. Vanzelfsprekend kunt u er zeker van zijn dat alles uiterst vakkundig wordt uitgevoerd. En moest de inslag na herstelling toch verder barsten, dan vervangen wij uw voorruit en trekken wij de kosten voor de herstelling van de factuur af. 


Contacteer ons voor meer informatie, we helpen u graag verder.